ICGUniversity

El Grup ICG

ICG Software és un grup multinacional català que fabrica solucions informàtiques per a petites, mitjanes i grans empreses dels sectors d’hostaleria, hotel i retail, des del Software Punt de Venda fins a la gestió centralitzada de cadenes i franquícies. Està format per set societats comptant amb la seva filial americana ICG Software Corporation, USA i té tres divisions de negoci (Solucions ICG, HioPOS i CashDro).

El Grup va ser fundat l’any 1985 pel seu actual president, Andreu Pi Pocurull. La seu central, amb fàbrica i centre d’R+D es troba a Torrefarrera – Lleida (Catalunya). El Grup compta amb 21 concessions internacionals, és present a més en más de 70 països dels cinc continents, i les seves solucions de software estan traduïdes a més de 14 llengües diferents.

El 1994 ICG va desenvolupar el primer software visual i tàctil per a l’hostaleria, FrontOffice ICG Restaurants, i el 1995, va dissenyar el primer terminal punt de venda tàctil compacte a partir d’un ordinador portàtil Toshiba, fets que van revolucionar tant el sector tecnològic com el de la restauració i el comerç.

L’any 2013 el Grup ICG engega el programa d’estudis superiors ICGUniversity per a la millora de la formació acadèmica dels estudiants dels graus mitjà i superior d’Hostaleria i Turisme. Fruit d’aquest projecte s’han signat diferents acords amb universitats i centres formatius de Catalunya, Espanya, Europa i Amèrica Llatina.

Seu ICG Software

© Copyright ICG Group - All rights reserved.