ICGUniversity

Per accedir al material es necessari registrar-se. Si ja estas registrat, accedeix amb el teu usuari i contrasenya.  →   LOGIN | REGISTRA'T

El servei i postservei del restaurant. Bloc 1: Execució de serveis segons tipus d’establiment

4 STUDENTS ENROLLED

Índex

 1. El servei al restaurant: Execució de serveis segons tipus d’establiment i fórmula de restauració
  1. L’Oferta gastronòmica i els productes a vendre en l’establiment
  2. La comanda. Formalització de diferents variants de comandes
  3. Tècniques de servei
  4. Tipus de clients
  5. L’atenció als clients. Tècniques de comunicació i habilitats socials específiques
  6. Normes de protocol, de conducta i d’imatge personal
  7. Atenció de reclamacions, queixes o suggeriments
  8. Control i valoració de resultats

Què cal saber...

Fins ara hem estudiat diferents aspectes de l’organització global del restaurant clàssic i les habilitats necessàries del personal, però a més existeixen altres formes de restauració que exigeixen altres competències que un bon professional del sector ha de conèixer i aplicar en tot moment de forma adequada.

Estudiarem els serveis més habituals quan aquests van adreçats a una gran quantitat de comensals, com són els càterings i els banquets. Introduirem també el bufet, per ser un sistema molt utilitzat en serveis multitudinaris, ja que facilita el desenvolupament de l’àpat. Les seves característiques varien segons la categoria de l’establiment o de l’esdeveniment que cal realitzar.

En aquest tipus d’esdeveniments, especialment en els grans events, l’explotació i la gestió són primordials, i en aquest punt, el suport del programari informàtic de gestió, com ara ICGManager i FrontRest ens hi ajuden. Veurem també la importància del procés de la comanda. Per aconseguir executar amb èxit totes les modalitats de servei no hem d’oblidar tenir sempre personal qualificat i preparat per aconseguir fer una bona atenció al client, gestionar suggeriments, fer recomanacions i atendre de forma adequada les queixes que puguin sortir esporàdicament al llarg de diferents serveis.

Course Reviews

N.A

ratings
 • 1 stars0
 • 2 stars0
 • 3 stars0
 • 4 stars0
 • 5 stars0

No hi ha opinions per aquesta unitat formativa.

ACCEDIR
 • FREE
 • UNLIMITED ACCESS
 • 85 hores lectives
© Copyright ICG Group - All rights reserved.